top of page
Daniel-F-45-731x1024.jpg

Media

Här återfinns artiklar och övrigt material som fått medialt utrymme med psykiater och psykoterapeut Daniel Frydman. Han arbetar med stöd för ungdomar och unga vuxna med komplexa psykiatriska samt sociala svårigheter.

Daniel Frydman har tidigare varit chef för Södermalms psykiatriska mottagning och har stor erfarenhet av barnneuropsykiatriska utredningar. Han är föreläsare och utbildare i bland annat ”Aktion Livräddning”, ett samarbetsprojekt i Stockholms län där personal inom psykiatri, primärvård och socialtjänst fått utbildning om självmordsförebyggande arbete. Nedan finns länk till föreläsning och podcastsamtal med Daniel.

Hur mår egentligen psykiatrin?

Samtal i Immanuelskyrkan, 2017-04-05. Med Åsa Nilsonne, Daniel Frydman och Tove Gunarsson.

Screen Shot 2021-01-08 at 08.48.42.png

Det goda mötet.

Hur ser det goda mötet ut och varför är vissa människor så bra på att möta människor med psykisk ohälsa medan andra misslyckas? Psykoterapeuten Daniel Frydman ger här praktiska råd om hur du kan öka din personliga styrka i mötet med psykiskt sjuka personer. Konferensen hölls 13-14 mars 2014 på Norra Latin i Stockholm.

Talking to Experts #7 SJÄLVMORD med Daniel Frydman

Det kan vara tufft att leva och av olika anledningar bestämmer sig vissa för att avsluta sina liv. Vad kan vi göra för att hjälpa dem att stanna kvar? Vad gör samhället? Kan svaret "du är viktig för att du finns" verkligen spela roll? Alla frågor får fantastiskt fina svar av den kloka Daniel Frydman som är psykiater och expert just inom området självmord.

bottom of page